Bavorská roštěná
Hovězí závitky s pikantní omáčkou s chutí po použitých surovinách
60 minBratislavské rizoto
Voňavé telecí těstovinové rizoto. Se sýrem a omáčkou chutě a vůně po použitých surovinách.
60 minCikánská hovězí pečeně
Hovězí plátky s omáčkou hnědočervené barvy a charakteristické pikantní chuti po použitých surovinách.
60 minČočková kyselá polévka s bramborem
Čočková polévka hustší konzistence s kousky brambor, charakteristické vůně a chuti po použitých surovinách. Jednoduchý základ, který lze vylepšovat např. podle sezóny.
60 minDebrecínský guláš
Hovězí guláš s pikantním podtónem použitých debrecínských párků.
180 minDrožďová polévka se zeleninou a žemlí
Rychlá výživná polévka charakteristické chuti po droždí a kvalitním vývaru.
60 minDrůbková kachní polévka krémová
Krémová polévka charakteristické chuti po použitých surovinách. Hladká s kousky zeleniny a kachního masa.
60 minFrankfurtská hovězí pečeně
Šťavnaté hovězí maso s mozaikou z párků a hnědou šťávou s chutí a vůní po použitých surovinách.
180 minGuláš míchaný
Guláš s vepřového a hovězího masa, intenzivní chutě po použitých surovinách.
180 minHolštýnská telecí kýta
Jemné telecí plněné nádivkou se šťávou chutě a vůně po použitých surovinách.
60 min